While you're waiting for Trick O' Toria, try out Prop O' Toria! https://polytoria.com/places/9053

T56 is a stalker prooof!1!1!1!1!1

Back
T56
Feb 2022
1205
2 years ago | 15 • By T56

He commented on a trhash viideo i made 2 years ago stalker rreportot him!!!1!1!1!1!1

Why don't I give away my limiteds and fake depression!? good idea!

Zukie
Aug 2019
3148
2 years ago • By Zukie

i hacked your youtube account so I could delete the comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

half calf americano

T56 OP
Feb 2022
1205
2 years ago • By T56 OP

***********************************************************************************************************************

T56 OP
Feb 2022
1205
2 years ago • By T56 OP

OH NOSE!1!1!1!

dril
Oct 2020
759
2 years ago • By dril

i have made a obviously fake acoount and made 2 joke videos and never uploaded on it again.

chwyciłem lekko za krawędź .JEBB KRAA jak coś nie pierdolnie w szybę, chwyci mnie za rękę, patrze a tu Cowiek Małpa największy zbrodniarz wojenny, "skurwysynie zostaw mnie!!!"" darłem się jak pojebany a on tylko: KRAA KRAAA UUUUU... wjebałem się do pokoju,

P11COOL
Apr 2022
416
2 years ago • By P11COOL

the person above me is ugly and eats fish

.

dril
Oct 2020
759
2 years ago • By dril

i actually never ate fish or fish related products

chwyciłem lekko za krawędź .JEBB KRAA jak coś nie pierdolnie w szybę, chwyci mnie za rękę, patrze a tu Cowiek Małpa największy zbrodniarz wojenny, "skurwysynie zostaw mnie!!!"" darłem się jak pojebany a on tylko: KRAA KRAAA UUUUU... wjebałem się do pokoju,

Nagisa
Dec 2020
2973
2 years ago • By Nagisa

its a joke😐

dril
Oct 2020
759
2 years ago • By dril

T56 OP
Feb 2022
1205
2 years ago • By T56 OP

You also need to make a thread about it, he only understands postfarming language